Whiskyproevers uit Alkmaar

Het Hielander Whisky Festival

bennevisteamhielanderfestival2013webHet Bennevisclubfestivalteam heeft haar instructies ontvangen en zich “moed” ingedronken voor het komende Hielander Whiskyfestival. Dit jaar verwachten we 2400 festivalgangers die een werkelijk geweldig evenement gaan beleven, onder leiding van Wullie Macmorland en met de hulp van de mannen en vrouwen van de Bennevisclub. Dus wie zich wil onderdompelen in de wereld van de whisky, kom vooral meegenieten van de vele stands, drams, kilts, muziek, rondleidingen en masterclasses van drie ‘Keepers of the Quaich’. En probeer gelijk eens een stuk Haggis, want dat is echt lekker. Slainte!

Meer informatie over het festival op de festivalsite.

Op de site kunt u zich ook opgeven voor een rondleiding door één van de leden van de Bennevisclub. Zij nemen u langs 6 tot 7 whiskystands, laten u bij elke stand een whisky proeven, vertellen u over de whisky’s, de whiskyfirma’s en delen  terloops al hun whiskykennis met de deelnemers. Dus bent u nog niet zo bekend met whiskyproeven, wilt u wat begeleiding in het kiezen uit het enorme aanbod, ga dan mee met een gids. Elke groep bestaat uit ongeveer 10 mensen.

Comments are closed.