Whiskyproevers uit Alkmaar

4e Hielander Whiskyfestival weer een enorm succes

bennevisteamhielanderfestival2013webgr
Met de kuiten stram, de voetzolen beurs en de stem schor, hebben we het Hielander Whiskyfestival weer overleefd. En wat hebben we weer genoten. Meer gasten dan ooit hebben zich kunnen verdiepen in de geneugten van de whisky. 28 rondleidingen, met ruim 300 deelnemers hebben de mannen en vrouwen van de Bennevisclub mogen geven. We hebben standhouders geholpen met schenken, elk stukje kennis wat we maar enigszins konden ophoesten gedeeld, wc-rollen verwisseld, gebouwd, gesloopt en vooral genoten van wat Wullie en Ebbo met zijn ploeg heeft gerealiseerd. Volgend jaar zijn we weer van de partij.

En dit schreef Wullie op zijn Facebookpagina:
“Had absolutely no spare moment to post over the last two days! The Hielander Whisky Festival is over till next year (all except the Hangover Breakfast tomorrow, full Scottish with Drams & Bald Eagles for 60 people) An amazing, Brilliant, busy, Boozy two days, thanks to all who visited, but especially thanks to all the stand holders for supporting us , and of course for the guys & gals of the Ben Nevis Club…..We couldn’t do it without you lot! Hope to see you all again next year! Wullie & Ebbo.”

Een verzoek:
“A wee question for any of our friends, customers who filmed or took photos at the festival over the weekend…..can you upload them to the FB page of the festival? We would like to place the best fotos onto the official site. Cheers Wullie Hielander Whisky Festival Alkmaar

Een filmverslag

Het festival in de sociale media

Comments are closed.