Whiskyproevers uit Alkmaar

Een prachtige nieuwe clubbotteling

Na het succes van de vorige clubbottelingen heeft het bestuur van de Ben Nevis Club besloten om 148 flessen van een vat Highland Park te laten afvullen en te laten voorzien van een speciaal voor onze club ontworpen etiket, zoals deze vorig jaar al op de Laphroaig Clubbotteling ’11 heeft gestaan.
Deze botteling wordt in samenwerking met onze vrienden van Whisky Import Nederland uitgebracht, deze samenwerking staat garant voor een traditionele, mooie een kwalitatieve hoogwaardige whisky, we kennen inmiddels onze standaard !! Voor een eerste kennismaking zie de bijlage.
Hoe kun jij als lid van de Ben Nevis club in het bezit komen van deze prachtige Highland Park Ben Nevis Clubbotteling 2012 ?

Wij stellen ieder lid in staat om een of meerdere fles(sen) te kopen door een bedrag van € 52,- per fles over te maken op ING rekening 1286254 ten name van Ben Nevis Club, Alkmaar o.v.v. Clubbotteling 2012.

Op het moment dat daadwerkelijk het bedrag is overgemaakt, kunnen deze flessen vanaf 22 oktober bij onze penningmeester Gerard Struik worden opgehaald.

Ervaringen met eerdere clubbottelingen heeft geleerd dat bijna ieder lid minimaal één fles wil, dus wees er snel bij want op=op !!!!!

One Response Subscribe to comments


  1. A. de weerd

    Zijn er nog aanvullende gegevens als leeftijd, abv, soort cask?

    Sep 28, 2012 @ 09:58